04_g2
TECHNOLOGIA I KONSTRUKCJA:

Ściany zewnętrzne: Pustaki ścienne poryzowane - thermopor LEIER MALBORK sp. zo.o. Ściany wewnętrzne: Pustaki ścienne poryzowane - thermopor LEIER MALBORK sp. zo.o. Konstrukcja dachu: Prefabrykowane konstrukcje drewniane łączone na płytki kolczaste.

WYKOŃCZENIE:

Pokrycie dachu: Płyta falista włóknisto-cementowa Eurofala
Izolacja dachu: Płyty SELTHAAN firmy EcoTherm
Stal zbrojeniowa: STALEXPORT
Izolacje: System izolacji - geomembrany - TEGOLA POLONIA
Izolacje termiczne: Płyty ociepleniowe TERMO ORGANIKA - STYROPIAN DALMATYŃCZYK

POWIERZCHNIA:
Netto: 504,2 m²
Użytkowa: 504,2 m²
Zabudowy: 575,78 m²
Kubatura: 2596,96 m³
Wysokość pomieszczeń: 3,5 m
Wysokość budynku: 7,0 m
POMIESZCZENIA:
1.0 Komora ciśnień 51,56 m²
1.1 Komory przechowalnicze 240,00 m²
1.2 Korytarz technologiczny 64,32 m²
1.3 Sortownia 148,32 m²


UKŁAD FUNKCJONALNY:

Budynek magazynowy, wolnostojący. Budynek jest przeznaczony do przechowywania warzyw okopowych np.: cebula, ziemniaki, buraczki itp. Budynek składa się z części magazynowej i części sortowniczo-technologicznej. Komory przechowalnicze o pow. 40 m² każda, służą do przechowywania luzem warzyw w pryzmach o wys. 3,5 m. Komory są wentylowane przez system wentylacji podłogowej. Istnieje możliwość zwiększenia lub zmniejszenia ilości komór przechowalniczych.

04-gr

©2024 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Wysyłanie

Zaloguj się używając swojego loginu i hasła

Nie pamiętasz hasła ?